تبلیغات
گروه نرم افزاری باران - دستور پخت سوپ فلفل خامه ای


molkaneh

طرز تهیه سوپی دیگر ، این بار با فلفل خامه ای :

در این بخش شما را با طرز تهیه و دستور پخت سوپ فلفل خامه ای آشنا خواهیم کرد.

اگر به دنبال تنوع غذایی در سفره خانه خود هستید می توانید سوپ فلفل خامه ای را هم به لیست غذاهای خود اضافه کنید. امیدواریم این سوپ فلفل خامه ای را با لذت نوش جان کنید.

 

مواد اولیه :

برای ۵ نفر
سینه مرغ ۴۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد خرد شده
پودر سیر ۱٫۵ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
کنسرو لوبیا ۲ عدد
آب مرغ ۴۱۰ گرم
فلفل سبز شیرین ۲۲۵ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق چای خوری
پونه ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
خامه ترش ۱ فنجان
خامه پر چرب زده شده ۱/۲ فنجان

دستور پخت:

در یک ماهی تابه، مرغ را در روغن سرخ کرده، پیاز و پودر سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا اینکه رنگ مرغ کمی عوض شود.
سپس لوبیا، آب مرغ، فلفل سبز، نمک، زیره، پونه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.
حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه آرام بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و با خامه ترش و خامه مخلوط کنید و هم بزنید در صورت تمایل با گشنیز تزیین و سرو نمایید.


نوش جانتان !




طبقه بندی: آموزشی، آشپزی، سرگرمی / طنز،
برچسب ها: دستور پخت سوپ فلفل خامه ای، طرز تهیه سوپ فلفل خامه ای، سوپ فلفل خامه ای، سوپ، آموزش آشپزی، مهندس کوچکی، مهندس مومنی،

تاریخ : یکشنبه 10 آبان 1394 | 12:53 قبل از ظهر | نویسنده : مهندس مؤمنی | نظرات

  • paper | فروش بک لینک | بک لینک
  • ابزار هدایت به بالای صفحه